Защо негативните отзиви може да са от полза

Новини / За медиите

Защо негативните отзиви може да са от полза

Всеки собственик на ваканционен имот предпочита положителни коментари. Това го кара да чувства, че всичко е наред. Изпраща доволни гостите си и се представя добре пред бъдещите. Затова като получи негативен коментар, дори с най-малката нотка на критика, той получава ред притеснения и му се засяга самочувствието. Остава с впечатление, че това е лоша реклама за него. Обаче не винаги е така.

Баланс между позитиви и негативи.
Туристите са умни и погледа им понякога е критичен. Когато видят само положителни коментари може да се усъмнят, че сте накарали ваши познати и приятели да ги напишат. Затова сред положителните отзиви не е лошо, ако има някой негативен.

Конструктивна критика.
За вас би било полезно да разберете от своите гости къде грешите. Колкото и перфектно да се опитвате да подредите всичко, винаги се получават пропуски. Туристите са най-качествения коректив. Тяхната оценка е най-важна за вас и, ако е негативна, е добре да знаете защо и да вземете мерки.

Покажете ангажираност.
Негативния коментар е поради някаква причина. Вашите гости са останали недоволни от нещо. Добре е да вземете мерки за отстраняване на тази нередност. Това понякога изисква допълнителни разходи, но е с цел туристите да са доволни от престоя си при вас и пак да се върнат, а и да ви похвалят пред други. След отстраняване на проблема, може да дадете отговор, в който да обясните, че сте се съобразили с тяхното мнение и сте взели мерки. Този отговор може да е добавен като допълнителен отзив от вас в списъка от отзиви на БгВаканция. По този начин всички туристи ще забележат вашата ангажираност и гъвкавост към изискванията на туристите.


Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Вие сте:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Изпрати
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
Затвори
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах