Ползата от отзиви на клиенти

Новини / За медиите

Ползата от отзиви на клиенти

Активното набиране на отзиви от ваши гости е ефективен начин за повишаване на доверието във вашия имот, което води до повече резервации и по-високи цени. Този елемент от вашата реклама дава представа на туристите какво мислят предишните туристи за своя престой. Чрез нашата система за отзиви вашите клиенти могат точно да дадат оценка за имота ви по отношение на чистота, обслужване, цена, удобства, да дадат личен коментар чрез текст, да опишат за какво е подходящ имота и за каква ваканция го препоръчват.

Туристите търсят отзивите на други туристи.
Избирането на ваканционен имот не е лесно. Наред с информацията предоставена от собствениците на ваканционни имоти, туристите търсят и се доверяват на впечатленията на предишни гости. Тези отзиви дават добра представа за добрите характеристиките на имота. Повече от 70 процента от туристите търсят отзиви преди да вземат решение.

Наличието на отзиви повишава доверието.
В очите на туристите, отзивите на другите са по-достоверни. Това са хора като тях, които нямат причина да дават недостоверна информация. Единствено желанието им да помогнат на други туристи ги кара да отделят от свободното си време, за да споделят впечатления. Дори и отзивите да не са само позитивни, големият им брой показва, че имота съществува и е бил активен на туристистическият пазар от дълго време. Освен това отзивите показват, че собственика има активна политика по набиране на информация от неговите гости. Това е чудесна индикация за заинтересованост от предоставянето на добра услуга.

Отзивите дават допълнителна полезна информация.
Трупайки отзиви от клиентите си вие можете да получите информация за неща, за които не сте се сещали: за обслужването, за неща в околността, които биха представлявали интерес и много други. Най-важното е, че чрез такива мнения бъдещите туристи биват насочвани, но не от вас а от други като тях, които вече са ползвали вашите услуги. Отзивите могат да дават и конструктивна критика за вашия имот. Туристите обръщат внимание на неща, за които вие не бихте се сетили, но правят лошо впечатление. Такива мнения са от изключителна важност, за да можете да вземете мерки и да отстраните нередностите. Добре е ако туристите споделят тези мнения по време на престоя си, но много хора се притесняват да ви го кажат лично, а биха се чувствали по-комфортно да пуснат коментар.

Наличието на отзиви ще повишат вашите резервации и цени.
Според анализи на поведението на туристите при наемене на ваканционен имот, имотите които имат повече отзиви получават по-голям брой резервации на даден брой разглеждания на обявата. Освен това, по-високото доверие и допълнителната информация дават възможност за изискаване на по-високи цени. Важното е, че броя на отзивите е определящ. Негативите отзиви не намаляват резервациите и цените.

Всеки собственик на ваканционен имот се стреми към повишаване качеството на услугата. За него няма по-голям подарък от добрата оценка на туристите в края на престоя им, а тази оценка носи повече дивиденти, ако е представена в обявата.


Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Вие сте:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Изпрати
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
Затвори
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах