Как да натрупаме голям брой отзиви

Новини / За медиите

Как да натрупаме голям брой отзиви

По-голям брой отзиви дават по-голямо доверие към вашият ваканционен имот и водят до повече резервации. Затова е важно да има колкото се може повече отзиви от ваши клиенти. Това се постига чрез добра и постоянна политика в това направление. Ето няколко начина за увеличаване броя на отзивите:

На изпращане.
Когато туристите си тръгват и им помагате с багажа, ги помолете да добавят коментар в обявата ви. Обяснете им важноста на тяхното мнение за вас и за бъдещите ви туристи. В такива случаи всеки ваш гост би се поласкал от молбата и би се ангажирал. Бъдете подготвени да им дадете линк към обявата ви, където ще могат да добавят отзива.

Чрез e-mail.
Важно е да поискате e-mail адреса на вашите гости. Той ви е полезен за обратна връзка с клиентите, за да пускате промоционални оферти, празнични предложения, и други такива, но чрез него може и да ги подканите да добавят коментар. Бъдете сигурни, че в съобщението си към тях сте поставил линк към обявата ви, където могат да напишат техния отзив.

Чрез вашия компютър.
Ако имате компютър за ползване от клиентите може да им покажете къде да влязат, за да добавят коментар като им обясните колко е важно това за вас. Кажете им, че ще им бъдете много благодарни, ако го направят.

Попълване на отзиви ръчно.
Формата за даване на отзиви е направена така, че да можете да я принтирате и да дадете копие на вашите гости за попълване на място. След това можете да ни изпратите попълнената форма по пощата или факс, или вие самите да вкарате по интернет отзивите на вашите гости. Бихме ви препоръчали да оставите разпечатани копия на рецепцията или в статите. Можете да изтеглите формата тук.


Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Вие сте:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Изпрати
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
Затвори
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах